Facebook и Instagram не са достатъчни, трябва ви уебсайт

 

Facebook и Instagram не са достатъчни, трябва ви уебсайт

Питате се „Защо имам нужда от уебсайт, когато мога да използвам Facebook и Instagram, за да популяризирам бизнеса си?“ Със социалните медии можете да достигнете до голяма аудитория без много усилия, ако продавате нещо уникално или имате изградена голяма мрежа. Инструментите вече са изградени, попълвате вашата информация и я изпращате до хората. Но това наистина ли е най-добрият вариант за вас?

Когато хората казват „Нямам нужда от уебсайт, защото имам страница във Facebook“, можем да кажем „Вие нямате фейсбук страница. Facebook има страница с вашето име.

Притежавайте собствената си съдба и не се контролирайте от социален сайт! Близо 40% от хората които ползват интернет изобщо нямат социални мрежи, а 10% от тези, които имат не ги използват активно, което потенциално означава, че вие не можете да ги спечелите като клиенти. И това са хора във всички възрастови групи. 89% от хората проучват бизнес или услуга в интернет, преди да вземат решение за покупка. 

Обичайно е бизнесът да разчита на Facebook или други социални медийни платформи като основен канал за реклама. И тези канали предлагат предимства. Например, те помагат за изграждането на по-голяма аудитория и дори ви помагат да извършите проучване на пазара. Като собственик на малък бизнес, трябва да сте наясно къде харчите маркетинговия си бюджет. Страницата във Facebook обаче не трябва да замества вашия бизнес уебсайт. Когато имате уебсайт, вие притежавате пълната собственост върху него. Решавате какво да поставите на уебсайта си, как искате да се показва, какви са вашите условия за обслужване и типа взаимодействия, които желаете да имате с клиентите си. В платформите на социалните медии вие по същество наемате място в тяхната платформа. Вие сте ограничени от тяхното оформление, техните условия за обслужване и техните характеристики в начина, по който представяте бизнеса си. Какво се случва, когато популярността на тези социални медийни платформи спадне, като това, което се случи с MySpace? Или ако някой от автоматичните им системи реши, че не спазвате някои условия и блокират профила Ви?

Когато сте изградили свой собствен уебсайт, никой не може да ви го отнеме. Вие го притежавате.

Много собственици на бизнес питат: „Тъй като имам малък бизнес с малко служители и не продаваме нищо онлайн, имам ли нужда от уебсайт?“. ДА, всеки бизнес се нуждае от уебсайт. Онлайн присъствието на даден бизнес, независимо от индустрията, може да окаже огромно влияние върху неговия успех. В днешно време някои фирми все още не осъзнават, че мнозинството от техните клиенти ще посетят техния уебсайт, преди да направят покупка.

Ние можем да създадем за вас красив и модерен уебсайт, на конкурентна цена, който да съдържа всичко нужно за вашия бизнес. Пишете ни тук.